Err

BUGRING 2.0 PC95: TRAMPA PER L'ERUGA DE LA PROCESSIONARIA DELS PINS


A partir del mes de Gener o Febrer i, depenent de les zones i de la temperatura, comencen a baixar les erugues de la processionària dels pins.

Aquestes erugues, a part dels danys que provoquen en els nostres boscos i, particularment en els nostres pins, suposen un seriós risc per a la salut de les persones i dels animals a causa dels seus pèls urticants. Les erugues, a part de la seva activitat tòxica, contenen al.lergògens.

El nostre collarí-trampa BUGRING PC-95 o BUGRING PC+95 és una solució totalment ecològica que impedirà el descens d'aquestes erugues, evitant que s'enterrin a terra, morint per inanició en el seu interior.
 

Gestió de l’àrea protegida: A causa del risc en la manipulació d'aquestes erugues, tenim l'opció (prèvia valoració) que el nostre equip s'encarregui de gestionar tota l'àrea protegida (col.locació, seguiment i retirada del nostre collarí).

Molt important: Per manipular aquest tipus d'erugues anar degudament equipat amb guants, ulleres i mascareta.

Millora del producte: La nostra trampa BUGRING PC95 i BUGRING PC+95 es subministraran amb la làmina de PVC totalment transparent per tal de reduir el seu impacte visual i facilitar-ne el seguiment.