Err

L'ajuntament de Vic ens ha contractat per col.locar collarins contra la processionària.

21/03/2014: A principis del mes de març l’ajuntament de vic ens va contractar per col.locar collarins contra la processionària dels pins evitant així el seu descens i impedint que les erugues s’enterrin a terra, morint per inanició en el seu interior

Hem de recordar que a més dels danys que provoquen en els nostres boscos i, particularment en els pins, suposen un seriós risc per a la salut de les persones i dels animals a causa dels seus pèls urticants. Les erugues, a més de la seva activitat tòxica, contenen al·lergògens.

Aqui teniu unes fotos de la zona protegida


Ja toca protegir els nostres arbres fruiters

24/03/2014: Ja ha arribat la primavera i els nostres clients comencen a protegir els seus arbres fruiters amb el BUGRING

Instal.lant BUGRING impediran que cap insecte escalador (cargols, formigues, aranyes, etc.) pugui accedir a la copa dels arbres evitant, així, que puguin danyar tant l’arbre com el seu fruit.

Recordin que BUGRING té una afinitat ecològica, ja que evitarà que s’hagi de fumigar l’arbre per tal de protegir-lo d’aquests insectes escaladors.

Aquí us deixem unes fotografies que ens ha fet arribar un nostre client després d’haver protegit la seva plantació d’arbres fruiters amb el BUGRING


L'ajuntament de Vic torna a confiar en nosaltres i ens contracta per protegir als arbres dels insectes trepadors

23/04/2014: Aquest mes d'abril l'ajuntament de Vic ha tornat a confiar en la nostra empresa per protegir, ecològicament, als arbres dels insectes trepadors.

Vam procedir a protegir la zona amb el nostre producte BUGRING-H, que és la nostra barrera contra insectes trepadors (cargols, formigues, aranyes, etc.) que evita que els esmentats insectes accedeixin a la copa dels arbres evitant, així, que puguin danyar tant l'arbre com el seu fruit.

Recordin que BUGRING-H té afinitat ecològica, ja que evitarà que hagi de fumigar l'arbre per protegir-lo d'aquests insectes trepadors.

Aquí us deixem unes fotos de la zona protegida


Reportatge 8TV "El Jardí de Carles Herrera"

02/03/2015: Aquesta setmana s'emetrà un reportatge del nostre collarí-trampa contra la processionària dels pins al Canal 8TV i, concretament,  en el programa "El jardí de Carles Herrera". S'emetrà el Dijous dia 05/03 a la 13:00 i el diumenge dia 08/03 a les 13:30


Tornem a protegir, per segon any consecutiu, divereses zones de la ciutat de Vic amb el nostre Collarí-Trampa contra l'eruga de la processionària dels pins

02/03/2015: Degut al gan èxit de la campanya 2014 l'Ajuntament de Vic ens ha tornat a encarregar la protecció de diverses zones de la ciutat amb el nostre Collarí-Trampa contra la processionària dels pins.


Hem estat presents a la Fira de l'arbre de Muntanyola

08/03/2015: El diumenge dia 08 de març hem estat presents a la Fira de l'abre de Muntanyola (Osona-Barcelona)


Link del reportatge 8TV "El Jardí de Carles Herrera"

07/04/2015: El passat dia 05 de març el programa "El jardí de Carles Herrera" va fer un reportatge sobre el nostre producte: "BUGRING PC95: Trampa per la processionària dels pins", aquí els hi deixem l'enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=2WESAqwFpg8&list=UUycxthCAb2K79XCWaVgfwxg


Millora del nostre producte Bugring pc95 i Bugring PC+95

28/01/2016: La nostra trampa BUGRING PC95 i BUGRING PC+95 es subministraràn amb la làmina de PVC totalment transparent per tal de reduir el seu impacte visual i facilitar-ne el seguiment.